Contact

NutriWay is op diverse manieren te bereiken. Onderaan de pagina kun je een online aanmeldformulier vinden. Maar ook via What's App, e-mail, Facebook en Instagram kun je jezelf aanmelden. Doorgaans krijg je binnen 24 uur een reactie. Uiteraard kun je ook bellen. Wanneer er niet wordt opgenomen spreek dan de voicemail in en je wordt z.s.m. gecontacteerd.

Het spreekuur is op afspraak, dat kan op één van onze locaties of via videocall / telefonisch. Een verwijsbrief is niet nodig.
NutriWay is gecontracteerd met alle verzekeraars, je krijgt 100% vergoeding vanuit het Basis pakket.

Locaties

Locatie Zorgvliet
Dit is onze hoofdvestiging. Je kunt ons vinden in het Novotel gebouw, naast het World Forum gebouw aan de Johan de Wittlaan 42-44 te Den Haag. Hier werken we samen met de Active Club Den Haag. Meer informatie lees je hier.

Locatie Statenkwartier
Op deze vestiging werken we samen met Dr. Chin bij Huisartspraktijk Dr. Chin aan de Wesduinweg 169 te Den Haag. Op dinsdagen is de diëtiste aanwezig. Klik hier voor meer informatie.

Locatie Centrum
We zitten in het Oude Centrum aan de Boekhorststraat 107-G in Den Haag. Spreekuur is op afspraak en voorlopig alleen op de vrijdagen. Hier werken we nauw samen met Femme Verloskundigen Praktijk. Op deze locatie ontvangen we niet alleen zwangere dames of dames met een zwangerschapswens, maar ook alle andere doelgroepen die deze locatie dichterbij of prettiger vinden. Meer informatie lees je hier.

Online consult
Lukt het niet om naar de praktijk te komen? Met een beveiligde en AVG-proof verbinding kunnen we videobellen. Het enige wat jij hoeft te doen is voorafgaand aan het consult jezelf wegen. Online consulten kunnen op alle dagen van de week en zijn op afspraak.

Op alle locaties van Nexxt Gym Bodytec biedt NutriWay online coaching en het Sportvasten pakket aan.  De consulten verlopen via videobellen. Nexxt Gym zal voorafgaand aan de 10-daagse Sportvastenkuur een Inbody lichaamsanalyse doen, zodat je een startpunt hebt qua gewicht, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet.

 

Afspraak verzetten of annuleren?

Bezoek op locaties kan alleen op afspraak. Voor het verzetten of annuleren van afspraken verzoeken we je vriendelijk om afspraken minimaal 24 uur tevoren telefonisch door te geven. Wil je liever een e-mail of Whatsapp bericht sturen, doe dit 48 uur tevoren s.v.p.
Lees hierover meer in de algemeen voorwaarden.


Cancel or reschedule your appointment?

For cancellations or rescheduling of appointments we respectfully request at least 24 hour notice. Read more about the terms and conditions.

For quensions you can send a Whatsapp message and get a reply within 24 hours. You can also call or send an e-mail. If the phone is not being answered, please leave a message and you will be contacted as soon as possible.

Locaties in Den Haag

Zorgvliet Novotel, in de Active Club:
Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR (hoofdkantoor/postadres)

Statenkwartier, Huisartspraktijk R. Chin:
Westduinweg 169, 2583 AA (dinsdagen)

Centrum, Femme Verloskundigen:
Boekhorststraat 107 G, 2512 CM (vrijdagen)

Online of telefonisch coaching:
- Voor iedereen
- Voor leden van Nexxt Gym (locaties Den Haag en Wassenaar)

Volg onze socials! We informeren en inspireren je om je nieuwe leefstijl vol te houden. 

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

 Laat je gegevens achter via de mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Invalid Email