Meet Nutritionist Wayda

Mijn naam is Wayda, ik ben diëtist en orthomoleculair epigenetisch therapeut bij NutriWay. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en bij MBOG.
Sinds 2013 afgestudeerd als diëtist/voedingskundige en bezig om mensen te begeleiden naar de optimale weg van gezondheid. Dit doe ik met de behandelwijze die het beste bij jou past. Dat is voor de een streng ketogeen eiwitdieet en voor de ander een normaal gezonde voedingspatroon. Weer anderen zoeken naar de oorzaak van bepaalde ziekten of aandoeningen.

Orthomoleculair diëtist = Natuurdiëtist

Na het afstuderen heb ik vele jaren gezocht naar hoe je lichaam en geest optimaal kan voeden, zodat herstel plaats vindt en de eigen kracht terugkeert. Ik heb mij gespecialiseerd tot orthomoleculair epigenetisch therapeut.

Mijn interesse is in auto-immuunziekten ligt hem vooral in hoe je preventief  (voorkomen) of zelfs curatief  (genezend) aan de slag kan gaan met voeding(stoffen) om de normale balans terug te krijgen. Dat is een persoonlijke reis en niet voor iedereen even makkelijk. Maar gezond leven is voor iedereen mogelijk zolang je uitgaat van je eigen kracht!

Ik begeleid je graag om je doelen op jouw tempo te behalen en te behouden. Dit kan voor afvallen, sportvoeding, gedragsverandering, verbeteren van bloedwaarden (cholesterol, diabetes, vitamine tekorten) of simpelweg bewustwording voor een vitaler bestaan. Je ontvangt een persoonlijk voedings- en leefstijladvies en krijgt ernaast regelmatig begeleiding voor een optimaal resultaat. Onder Diensten vind je welke begeleiding de diëtist jou kan bieden.

Wil je vitaler door het leven door middel van gezonde voeding? Of heb je vragen of wil je weten wat de diëtist voor jou persoonlijk kan betekenen? Neem gerust contact via de telefoon, e-mail of whatsapp.

SONY DSC

Een voedingspatroon kunnen volhouden is het meesteren van een balans tussen ''goed en kwaad''.

Dé key naar een vitaler leven, want voeding, beweging en meditatie is onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een
gratis kennismakingsgesprek!

Ook beschikbaar via online video consulten

Inspiratie nodig? Volg ons!

We inspireren je met via sociale media om je nieuwe leefstijl vol te houden!

Locaties:
- Scheveningen:
Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR Den Haag (Novotel)

- Centrum
:
Boekhorststraat 107 G, 2512 CM Den Haag

Online en telefonische consulten:
- Voor iedereen 
- Voor leden van Nexxt Gym alle locaties Den Haag en Wassenaar

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

 Laat je gegevens achter via de mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Invalid Email