Meet Nutritionist Wayda

Mijn naam is Wayda, ik ben diëtist en orthomoleculair epi-genetisch therapeut bij NutriWay. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en bij MBOG. Een zorgaanbieder met het KP en MBOG keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en wordt hierop getoetst middels bijscholingen en examens.

 

In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist/voedingskundige en sindsdien bezig om mensen te begeleiden naar de optimale weg van gezondheid met de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Dit doe ik met de behandelwijze die het beste bij jou past.
Dat is voor de een streng ketogeen dieet en voor de ander een ''normaal'' gezonde voedingspatroon. Anderen willen zoeken naar de oorzaak van bepaalde klachten of aandoeningen, soms met behulp van diagnostiek. Voorlichting neem ik altijd mee tijdens de consulten. Ik leg je de fysiologische processen uit zodat je begrijpt waarom je mijn advies volgt. Dit werkt meestal motiverend in tegenstelling tot het 'blind' volgen van voedingsschema's.

Orthomoleculair diëtist = Natuurdiëtist

Na het afstuderen heb ik vele jaren gezocht naar hoe je lichaam en geest optimaal kan voeden, zodat herstel plaats vindt en de eigen kracht terugkeert. Ik heb mij gespecialiseerd tot orthomoleculair epi-genetisch therapeut en darmtherapeut

Mijn interesse ligt in auto-immuunziekten en darmgezondheid. Vooral de focus in hoe je preventief  (voorkomen) en zelfs curatief  (genezend) aan de slag kan gaan met voeding(stoffen) om de normale balans terug te krijgen. Dat is een persoonlijke reis en niet voor iedereen even makkelijk. Een auto-immuunziekte verdwijnt misschien niet, maar een gezonder leven is voor iedereen mogelijk zolang je uitgaat van je eigen kracht!

Ik begeleid je om je doelen op jouw tempo te behalen en te behouden. Dit kan zijn voor afvallen, gedragsverandering, gezond aankomen, verbeteren van hormoonlevels, sportprestaties of van bloedwaarden (cholesterol, insuline resistentie, vitamine tekorten), Of simpelweg bewustwording en een gezonde leefstijl voor een vitaler bestaan. Je ontvangt een persoonlijk voedings- en leefstijladvies en krijgt ernaast regelmatig begeleiding voor een optimaal resultaat. Onder Diensten vind je welke begeleiding de diëtist jou kan bieden.

Wil je vitaler door het leven door middel van gezonde voeding? Of heb je vragen of wil je weten wat de diëtist voor jou persoonlijk kan betekenen? Neem gerust contact via de telefoon, e-mail of whatsapp.

 

         

Wayda 23-4

Voeding, beweging en meditatie is onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een voedingspatroon kunnen volhouden is het vinden van een balans wat goed werkt voor jou.Dit is dé key naar een gezonde leefstijl en
vitaler leven. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een
gratis kennismakingsgesprek!

Ook beschikbaar via online video consulten

Locaties in Den Haag

Zorgvliet Novotel, in de Active Club:
Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR (hoofdkantoor/postadres)

Statenkwartier, Huisartspraktijk R. Chin:
Westduinweg 169, 2583 AA (dinsdagen)

Centrum, Femme Verloskundigen:
Boekhorststraat 107 G, 2512 CM (vrijdagen)

Online of telefonisch coaching:
- Voor iedereen
- Voor leden van Nexxt Gym (locaties Den Haag en Wassenaar)

Volg onze socials! We informeren en inspireren je om je nieuwe leefstijl vol te houden. 

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

 Laat je gegevens achter via de mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Invalid Email