PS. Food & Lifestyle
Ketogeen programma met gratis begeleiding

PS food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal, namelijk over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.
Dit programma is het voormalige PowerSlim en bestaat uit twee lijnen:

 • PS. food & lifestyle programma: Samen met je coach je doel bereiken.
  Dit programma is ketogeen en geschikt als je > 10kg wil afvallen. De begeleiding is gratis, je kan wekelijks langs komen voor een weging en meting van het vetpercentage, spiermassa en buikvet.
 • PS. Life: Als je tevreden bent met je huidige leefstijl en verder in balans wil blijven, Dan is deze lijn is geschikt om je huidige resultaten te behouden. De producten zijn lowcarb en eiwitrijker dan in de winkels verkrijgbaar. Bestellen kan via diëtist en coach Wayda.

Bekijk het volledige assortiment PSfoodandlifestyle.nl

Het behandelplan van PS. Food & Lifestyle is gericht op afvallen en om op streefgewicht te blijven in 3 stappen. PS is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd PS coach. Onderaan de pagina vind je meer informatie over hoe het programma werkt. De producten worden over het hele land aangeboden door coaches. Wayda is een van de weinig coaches in Den Haag die samen met jou een stapje verder gaat dan alleen het volgen van het PS Food & Lifestyle protocol. Wayda is namelijk naast PS. coach ook diëtist en orthomoleculair therapeut.

Indien gewenst kunnen de consulten veilig via videobellen verlopen en worden de producten bij jou thuis bezorgd. Alleen voor de Bio-Impedantie meting hoef je naar de praktijk te komen waarbij naast het gewicht ook de lichaamssamenstelling gemeten wordt zoals het vetpercentage en spiermassa.

 

Harja's succesverhaal:

Bijgewerkt: 13 Januari 2022
Het moment dat ik besefte dat ik niet meer voor mijzelf maar alleen voor anderen ging zorgen, was op vakantie. Normaal gaan we op vakantie naar de zon. Niks ondernemen maar luieren. Door de corona pandemie ging dat niet en besloten we naar Schwarzwald te gaan om er toch even uit te zijn. Veel wandelen in de bergen. Alleen hier kwam ik mezelf tegen. Steeds moest ik zeggen ‘Ik wacht hier wel even’. Ik kreeg het niet voor elkaar om die stukken mee te wandelen.

Dat was het moment dat de knop om ging vertelt Harja. Samen met haar coach is ze uitgenodigd om langs te komen op het hoofdkantoor van PS. food & lifestyle. Harja heeft een fotoshoot gewonnen en deelt graag haar hele verhaal.


“Daarna zag ik de vakantiefoto's. Mijn god, wat schrok ik van mezelf. Maar waar moet je dan in hemelsnaam beginnen? Zo ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheden. En één ding wist ik zeker: ik had echt begeleiding nodig. Zo kwam ik uit bij PS. food & lifestyle. Ik kende ook mensen die het programma gevolgd hebben, met een super resultaat. Ik belde een coach in de buurt en kon dezelfde week nog bij haar terecht.”

''Vaak vertelden anderen me dat ik niet zo streng moest zijn voor mezelf, ‘Je bent goed zoals je bent’. Alleen ik voelde me niet prettig in dit lichaam. Ik ben een heel ander mens geworden. Ik ben weer zelfverzekerder.''

Waar moet ik beginnen?
“Toen ik op de weegschaal ging staan, zonk de moed een beetje in mijn schoenen. Waar moet je dan beginnen? Mijn coach stelde me gelijk gerust. We stelden samen een tussentijds doel op. Die dag erna ben ik vol goede moed begonnen.

Ik leerde een nieuw en gezond eetpatroon aan, met 6 eetmomenten op een dag. Dat was op het begin wel even wennen. Mijn man en ik varen namelijk op een binnenvaartschip. Van maandag tot vrijdag ben ik thuis voor onze drie kinderen, maar op vrijdag gaan we aan boord van het schip en op zondagavond kom ik weer terug naar huis. Met varen heb je onregelmatige werktijden. Zo moet ik soms wel eens drie uur rijden om aan boord te gaan van het schip. Dat betekent goed plannen.

Ik moest wel even wennen om ritme in mijn eetpatroon te krijgen, maar ik leerde om mijn eetmomenten goed voor te bereiden en al snel vond ik mijn draai. Mijn nieuwe eetpatroon vond ik heel goed vol te houden.''

Fase 1: Afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. per dag. Daarnaast gebruik je vele soorten groente, smaakmakers en heb je de keuze uit mager vlees, vis en eieren. In deze fase wordt 80% gewichtsverlies bereikt voordat je overgaat naar fase 2.

Fase 2: Bereik je streefgewicht

In deze fase bereik je je streefgewicht. Geleidelijk worden verschillende soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Stapsgewijs komen fruit, graanproducten, brood, kaas en noten weer terug op het menu.

Fase 3: Blijf stabiel

Op gewicht blijven is misschien wel de grootste uitdaging van alles en daarom gaan wij jou in deze fase begeleiden met bij het stabiliseren van je gewicht en leren wij je gezond eten.

PS. Life

Heb je het streefgewicht bereikt en wil je deze resultaten behouden? Of wil je koolhydraatarme producten gebruiken en zelf aan de slag gaan? Dan is PS. food & lifestyle voor iedereen vanaf fase 3 die zich bewust is van de voordelen van een verantwoord voedingspatroon met minder koolhydraten. Met onze lowcarb muesli’s, granola’s, pasta’s en crackers wordt een verantwoorde keuze maken nog gemakkelijker.

Persoonlijke begeleiding

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met diëtist Wayda. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geven wij je een advies. Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PS. Food & Lifestyle maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Voordelen van PS. Food & Lifestyle

 • Ontwikkeld door diëtisten
 • Deskundig advies van diëtisten
 • Lekkere producten
 • Gezond voedingspatroon
 • Makkelijk vol te houden
 • Volwaardige, eiwitrijke voeding
 • Behoud van spiermassa
 • Verlies van vetmassa
 • Bevordert de stofwisseling
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud


Startpakket PS Food & Lifestyle

 De producten

De koolhydraat arme producten van PS bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PS producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk en met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Ook hebben we de prebiotische vezel inuline toegevoegd voor een goede darmwerking. Doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PS bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa en verlies van vetmassa.

Het PS Food & Lifestyle assortiment bestaat uit meer dan 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie!

Kosten

Een PS maaltijd kost gemiddeld € 2,70. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 7 producten per dag. Fase 1 bestaat uit 5-7 producten, afhankelijk van het lichaamsgewicht. Het PS starterspakket kost € 159,-. Het vernieuwde PS starterspakket bevat 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met voedingsmiddelen. Daarnaast bevat dit pakket het kookboek 'Koolhydraatarm genieten', een shakebeker en vitamine- en mineralen supplementen voor een maand.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een
gratis kennismakingsgesprek!

Ook online beschikbaar via video consulten

Locaties in Den Haag

Zorgvliet Novotel, in de Active Club:
Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR (hoofdkantoor/postadres)

Statenkwartier, Huisartspraktijk R. Chin:
Westduinweg 169, 2583 AA (dinsdagen)

Centrum, Femme Verloskundigen:
Boekhorststraat 107 G, 2512 CM (vrijdagen)

Online of telefonisch coaching:
- Voor iedereen
- Voor leden van Nexxt Gym (locaties Den Haag en Wassenaar)

Volg onze socials! We informeren en inspireren je om je nieuwe leefstijl vol te houden. 

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

 Laat je gegevens achter via de mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Invalid Email