PowerSlim dieet met gratis begeleiding

 

Het behandelplan van een PowerSlim is gericht op afvallen en om op streefgewicht te blijven in 3 stappen. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerd PowerSlim coach. PowerSlim wordt over het hele land aangeboden door coaches, maar Wayda is een van de weinig diëtisten in Den Haag die samen met jou een stapje verder gaat dan alleen het volgen van het PowerSlim protocol.

Indien gewenst kunnen de consulten veilig via videobellen verlopen en worden de producten bij jou thuis bezorgd. Alleen voor de Bio-Impedantie meting hoef je naar de praktijk te komen waarbij naast het gewicht ook de lichaamssamenstelling gemeten wordt zoals het vetpercentage en spiermassa.

Fase 1: Afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Daarnaast gebruik je vele soorten groente, smaakmakers en heb je de keuze uit mager vlees, vis en eieren. In deze fase wordt 80% gewichtsverlies bereikt voordat je overgaat naar fase 2.

Fase 2: Bereik je streefgewicht

In deze fase bereik je je streefgewicht. Geleidelijk worden verschillende soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Stapsgewijs komen fruit, graanproducten, brood, kaas en noten weer terug op het menu.

Fase 3: Blijf stabiel

Op gewicht blijven is misschien wel de grootste uitdaging van alles en daarom gaan wij jou in deze fase begeleiden met bij het stabiliseren van je gewicht en leren wij je gezond eten.

PS-DitwordtMijnZomer

Esther's succesverhaal:

~ Ik heb hulp gezocht en gevonden. Ik wilde ontzettend graag van mijn overgewicht af. Zo graag dat ik hulp heb gezocht. Die hulp heb ik gevonden bij mijn PowerSlim coach. Eind december-begin januari heb ik me goed georiënteerd en PowerSlim sprak me het meeste aan. Zes eetmomenten per dag, voldoende groenten en onbewerkte producten. Als je, net als ik, veel wilt afvallen is het belangrijk om een programma te kiezen dat goed bij je past, want je moet het kunnen volhouden. Toen kwam de eerste lockdown i.v.m. het coronavirus. De structuur van het PowerSlim programma en de variatie aan lekkere producten heeft mij door deze lastige tijd heengeholpen. Uiteindelijk ben ik geen 10, maar 20 kilo afgevallen!~

 

Persoonlijke begeleiding

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met diëtist Wayda. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geven wij je een advies. Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Voordelen van PowerSlim producten

  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Deskundig advies van diëtisten
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Verlies van vetmassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud


Startpakket PowerSlim

 De producten

De koolhydraat arme producten van PowerSlim bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PowerSlim producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk en met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Ook hebben we de prebiotische vezel inuline toegevoegd voor een goede darmwerking. Doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 g eiwitten per portie bevat, draagt PowerSlim bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa en verlies van vetmassa.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie! Bekijk het assortiment alvast via PowerSlim.nl

Kosten

Een PowerSlim® maaltijd kost gemiddeld € 2,70. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 7 producten per dag. Fase 1 bestaat uit 5-7 producten, afhankelijk van het lichaamsgewicht. Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. Het vernieuwde PowerSlim starterspakket bevat 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met voedingsmiddelen. Daarnaast bevat dit pakket het kookboek 'Koolhydraatarm genieten', een shakebeker en vitamine- en mineralen supplementen voor een maand.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een
gratis kennismakingsgesprek!

Ook online beschikbaar via video consulten

Inspiratie nodig? Volg ons!

We inspireren je met via sociale media om je nieuwe leefstijl vol te houden!

Locaties:
- Scheveningen:
Johan de Wittlaan 42-44, 2517 JR Den Haag (Novotel)

- Centrum
:
Boekhorststraat 107 G, 2512 CM Den Haag

Online en telefonische consulten:
- Voor iedereen 
- Voor leden van Nexxt Gym alle locaties Den Haag en Wassenaar

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

 Laat je gegevens achter via de mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Invalid Email