Tarieven en Vergoedingen

Dieetadvisering

Diëtistenpraktijk NutriWay is een gecontracteerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Dat betekent dat je 100% vergoeding krijgt vanuit de basisverzekering en eventueel meer als je een aanvullende verzekering hebt. De declaraties worden direct naar de zorgverzekeraar gestuurd, zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Basisverzekering

NutriWay hanteert de tarieven van de zorgverzekeraars. Dieetadvies wordt gedekt door de basisverzekering. Je ontvangt een vergoeding voor drie behandeluren per kalenderjaar. De tarieven liggen rond de 17 euro per kwartier, maar verschillen per verzekeraar Houd er rekening mee dat de vergoedingen op het Eigen Risico wordt ingehouden. Kinderen tot 18 jaar betalen geen Eigen Risico.

Aanvullende verzekering

Soms kan blijken dat drie uur dieetadvies niet voldoende is voor het gewenste resultaat. Daarom bieden diverse zorgverzekeraars aanvullende pakketten om meer consulten te dekken. Een aanvullend pakket kan je het gehele jaar door afsluiten.

Aanvullend Dieetadvisering: Bekijk via deze link alle vergoedingen met bijbehorende tarieven.

Orthomoleculaire therapie: Bekijk via deze link alle vergoedingen met de bijbehorende tarieven.
- Let op: In het pakket Alternatieve Geneeswijze zit ook orthomoleculaire geneeskunde, maar sommige verzekeraars hebben dit uit het alternatieve pakket gehaald en vergoeden alleen accupunctuur.

Ketenzorg

Transmurale zorg wordt ook wel ketenzorg genoemd. Dit is een dynamische vorm van zorg, waarbij er zorg wordt aangeboden door meerdere zorgverleners. Bijvoorbeeld thuiszorg, huisarts, diëtist of specialistisch zorg via de polikliniek. NutriWay is aangesloten bij Hadoks Chronische Zorg.

Ketenzorg wordt alleen aangeboden aan patiënten met een chronische ziekte zoals diabetes, COPD of CVRM (hart- en vaatziekten). Bespreek met je huisarts of jij in aanmerking komt voor ketenzorg en vraag om een digitale doorverwijzing naar NutriWay.

 

Tarieven